Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plugin Loaded problem!
#1
Hello,

i got a problem with loading sound plugins!

I hang on a screenshot so you can see my problem! (Yes i started the pcxs with administrator rights)

My datas:

OS: Win 7 64bit Ultimate
CPU: Core i7
MB: X58
RAM: 6GB
Audio. Creative X-Fi Fatality
GPU: GTX 280!

So i have the problem since windows 7! All works perfect on Vista 64bit Ultimate! I hope someone has a solution!

[Image: loading169l.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
Update your directx to August 2009
Reply
#3
Its uptodate! So i reinstalled it! No changes! Problem moves on!

For all! I can play games, but i have no sound like the sound plugins cant loaded correctly!
Reply
#4
You're doing something wrong. Moving out of bug reports. Download this:
http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
(11-07-2009, 08:51 PM)Bositman Wrote: You're doing something wrong. Moving out of bug reports. Download this:
http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en

Hi! All NetFrameWorks and ServicePacks are installed including Visual C++ Packages! Problem moves on!
Reply
#6
"run as administrator"(right click menu) to remove those reds
correct me if i'm wrong i don't have win7
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#7
I used this before with administrator but this dont work too! Problem moves on!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)