Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plugins won't load with out Portable.ini file
#1
I don't know why it happens i can't get anything for a crash log either or i would add that for an attachment. Any ideas as to why it would do it?

it was happening with 1.0.0 and now with 1.2.1 but i have no idea what component of my OS would cause the problem directx reports no problems and it hasn't generated any log files to look through.
Windows 10
Intel 5930k 4.2ghz/core
32 GBs of 2400MHz DDR4
AMD PoweColor 390X (GPUs are expensive or this would be in crossfire)
Reply

Sponsored links

#2
For starters, you could try a better description of the issue than "plugins won't load".

E.g.:
- do the plugins load when not in portable mode?
- Does pcsx2 starts? If yes, click (menu) misc - show console, and paste your log.
- do some plugins load? or none of them?
- does it crash?
- etc.

describe exactly how you start pcsx2, what you see on the screen, what does and what doesn't work, etc.
[i7-3630qm/gt650m-2G/Win-7] [i7-4500u/R.HD8850m/Win-8.1] [2010-MBA/OSX-10.9.x]. Scroll smoothly with SmoothWheel for Firefox.
Reply
#3
Can you post your PCSX2_ui.ini

(it's in Documents\PCSX2\inis)
Reply
#4
i figured it out it was loading the dev9 plugin oops now i feel like a dumbass Laugh
Windows 10
Intel 5930k 4.2ghz/core
32 GBs of 2400MHz DDR4
AMD PoweColor 390X (GPUs are expensive or this would be in crossfire)
Reply
#5
(02-04-2014, 07:04 PM)Ge-Force Wrote: Can you post your PCSX2_ui.ini

(it's in Documents\PCSX2\inis)

and tell us where your plugins folder actually is too.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)