Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Power Drome [SLES 52418] (E)
#1
status=4;
version=1.3.1;
console=PS2;
crc=52085DF1;
img_t=empty;
img_f=empty;
wikiurl=Link;
Code:
empty
[Image: newsig.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
1)Game title: Powerdrome
2)ELF name: SLES_524.18
3)Game CRC: 0x52085DF1
4)Compatibility report:

PC Specs:

CPU: Intel Core i5-3470 3.20Ghz
GPU: Nvidia GeForce GTX 650

Build Description: PCSX2 1.3.1 (git 20150804201044) (August 4 2015)
Plugins:
GS: GSdx 20150804201044 (SSE41)
PAD: LilyPad 20150804201044 0.11.0
SPU2: SPU2-X 20150804201044 2.0.0
CDVD: cdvdGigaherz 20150804201044 0.9.0
USB/FW/DEV9: All Null Driver

BIOS Used: Europe v02.00(14/06/2004) Console

EE/VU Clamp modes: Normal/Normal
EE/VU Rounding: Chop/Chop
(Tested all possible combinations, but sorted no effect)

Speedhacks Used:
INTC, Wait Loop Detection, microVU and MTVU, EE Cyclerate: 1, VU Cycle Stealing: 2

Gamefixes Used:
Nothing (Tested them all, but sorted no effect)

Amount of testing done (little/medium/much/completed-game):
Little

Comments:
Game was tested using the 4GB patch.

Graphic issue with the game displaying wide vertical stripes that covers the screen and lets only some parts to be visible. The glitched stripes show what could be the skybox. Same thing happens during the ship selection screen. Tested with all renders (HW, SW and OpenGL) without effect. It could be a core issue, since no graphical backends nor hacks fixed the bug. For some weird reason: switching renders in pause screen causes the stripes to go away, but resuming the game, they return. HW doesn't enable bloom lighting, SW does. Characters don't show in either renders.

Status
Ingame

                                   
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)