Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Problem]api-ms-win-crt-runtime-|1-1-0.dll
#1
Sad 
Hello guys, I have a problem in the emulator:
I installed it normally, and when you open it, the following error appears:

[Image: 4sl4zs.png]

I'm from Brazil, so it's in Portuguese, but I think the understanding

Note: Yes I am using a translator, Lol
Reply

Sponsored links

#2
You need the Visual C++ 2015 x86 Redistributable:
https://www.microsoft.com/en-us/download...x?id=48145
Reply
#3
(02-09-2016, 02:29 PM)FlatOut Wrote: You need the Visual C++ 2015 x86 Redistributable:
https://www.microsoft.com/en-us/download...x?id=48145

I will try , thank you
Reply
#4
download and install this and that
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
Hello, I have a similar problem with the PCSX2 1.4 emulator

first was api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll not found etc.

I downloaded and installed 'this'(Microsoft visual... 2015) and 'that' (directx?)(and also extracted 'that') but the problem remained

It went away after downloading the related plugin from somewhere using google but then now it gave me 0xc000007b and im stuck.
There is no log.txt probably because i never got the emu to open even once?

Should also mention that i have Microsoft visual C++ 2015 redistributable x86 and x64 (as recommended by another problem solving thread). When i tried reinstalling they gave me errors and told me setup failed. error 0x80240017 unspecified error. Not sure how to post log.txt or spoilers.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)