Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem by shin megami tensei : nocturne
#1
Question 
Halo everyone. I am new here.
I am a big fan of shinmegamitensei : nocturne. My PS2 is broken (and I think it is not worth it anymore to buy a new one, I try to save my money to buy PS3) but I wanna play it again.
I have created the image file from my nocturne dvd.
I can make it runnning on pcsx2 with decent speed (min 40 fps).
But the grafic is awfull...wrong geometrical forms or false rendered objects are almost everywhere.
I have tried all settings (grafics), but nothing seemed to change.
I am currently using q6600 (stock speed), ATI HD3850, pcsx2 0.94 on VISTA Business 64bit.
Can anyone help me with this...pleaaaassseee...

Your help is really appreciated.

Thanks in advance.
Intel Q6600 @ 3.0GHz + ASUS P5E X38 +
4GB DDR2 1000 CL5 Mushkin + Coolermaster Dominator Xcalade 690 + Corsair VX 450W + HIS HD 3850 512MB IceQ Turbo + Seagate 500GB 7200rpm 32MB + Zalman CNPS 9700 LED + Logitec EX110 + ASUS VW198S. WinVista Business 64bit.

Sponsored links

#2
OK...the geometrical errors are fixed with the new plugins from pcsx2 website.
YEAH BABY!!
Intel Q6600 @ 3.0GHz + ASUS P5E X38 +
4GB DDR2 1000 CL5 Mushkin + Coolermaster Dominator Xcalade 690 + Corsair VX 450W + HIS HD 3850 512MB IceQ Turbo + Seagate 500GB 7200rpm 32MB + Zalman CNPS 9700 LED + Logitec EX110 + ASUS VW198S. WinVista Business 64bit.
#3
Hmmmm...I was happy to early...wow!...my character just vanish into tin air while walking around....this happens just before I have to fight the first boss..
I have to admit...there are still many bugs on this emulator, but you guys have made a lot of progress with this emulator...keep up the good work and produce the perfect emulator a.s.a.p.
Intel Q6600 @ 3.0GHz + ASUS P5E X38 +
4GB DDR2 1000 CL5 Mushkin + Coolermaster Dominator Xcalade 690 + Corsair VX 450W + HIS HD 3850 512MB IceQ Turbo + Seagate 500GB 7200rpm 32MB + Zalman CNPS 9700 LED + Logitec EX110 + ASUS VW198S. WinVista Business 64bit.
#4
Disappear? I newer see this. But I use hacked ZeroGS without AA. And play with playground revisions, not 0.9.4.
#5
Try the Playground betas. The new version handles the floating point operations much better, thus less glitches.
Reading the OFFICAL GUIDE can answer 90% of your newbie questions
SEARCHING the forums can answer 90% of your advanced questions.
#6
or you could try 9.5.
System Specs:

AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4200+ @ 2.20Ghz | 1 GB RAM | NVIDIA GeForce 6150 LE 512MB | Windows Vista Home Premium SP1 32bit

#7
I wanna move this thread into the bug section.
Thank you everyone for the answers.
This is close for this thread and please go to bug section.
Thank you again.
Intel Q6600 @ 3.0GHz + ASUS P5E X38 +
4GB DDR2 1000 CL5 Mushkin + Coolermaster Dominator Xcalade 690 + Corsair VX 450W + HIS HD 3850 512MB IceQ Turbo + Seagate 500GB 7200rpm 32MB + Zalman CNPS 9700 LED + Logitec EX110 + ASUS VW198S. WinVista Business 64bit.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)