Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem running Okami
#1
First of all i want to praise the develpoers for allowing me to play this game again on my PC!

Here are my sepcs:

I7-930
6Gb RAM
Nvidia 9800Gt with 1GB Ram
1Tb disc

OS Win7 pro 64 bit

The problem:

I can only run the game emulation with zeroGs and ZeroSPU2 audio. I manage to get through the intro, but after starting new game I get black lines across the screen. I tried other graphical plugins, especially GS3693 SS41 (which i think is suited for I7) but the emulator crashes.

My graphics drivers are updated.

Any ideas? Thanks for support!


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2
(01-02-2011, 03:29 PM)LynxLynx Wrote: I can only run the game emulation with zeroGs and ZeroSPU2 audio.

Why? What problems do you get with GSdx and SPU2-X?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
use gsdx instead of zerogs and update your directx
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
Heh in updated directx and it worked! GS3693 SS41 works now! Thanks guys!
Reply
#5
One more question. Is there any way to change view with mouse instead of keyboard? Thanks!
Reply
#6
just map your mouse gestures using lilypad plugin
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
Sorry for being such a noob, but can you point me to the instructions on how to do that?

EDIT its so simple lol! thanks again, figured it out!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)