Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with Atelier Iris(Graphics corruption)
#1
Using Hardware, I get bad looking text, using Software, I get perfect looking text, and no black lines in videos. and alot of slow-downs(surprised me, as I thought my rig would be enough for Software). This is in DX9 or 10, hardware or software.

Any hacks or patches to fix this so I can run it in Hardware mode without graphics corruption?

Software mode + AAx1 looked awesome. I put 3 threads, as I have a Quad-Core, but it was only using 30% of my CPU...so yeah, but was getting as low as 17FPS during effect intensive scenes.

Using the latest beta build + plugins.
Core i5 2500K @ 4.5GHZ, 8GB RAM 1866MHZ, 1080 GTX Strix, 128GB Samsung 830 SSD + 1TB Samsung 850 Evo SSD +  2 1TB HDDs.) Windows 7 64-bit Professional
Reply

Sponsored links

#2
maybe you should make a bug report to gsdx authors, since it doesn't seem to be a pcsx2 problem.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Well, it happens due to increasing the internal resolution I read, so if I use native it goes away, but it's ugly as hell...
Core i5 2500K @ 4.5GHZ, 8GB RAM 1866MHZ, 1080 GTX Strix, 128GB Samsung 830 SSD + 1TB Samsung 850 Evo SSD +  2 1TB HDDs.) Windows 7 64-bit Professional
Reply
#4
The game is almost completely 2D tiles slapped together. It won't work nicely with upscaling.
Your best bet for speed and quality is thus running hw with native resolution.
As a bonus you can prolly enable vsync for really smooth gameplay.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)