Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with FFX, at the door of Ixion temple
#1
I'm sorry for my english (i'm an italian girl)

i'm playing with FFX and I save after I take Ixion, the Eon of thunder. After this in the game i'll go to wake up Yuna and after a video I should leave the temple. but the game crash here. all video become gray and Yuna disappears. the sound stops and the emulator tell me there is a problem.



and it closes....


my settings:
GSdx 890 SSSE3 Direct3D10 (hardware) interlacing none NLOOP hack
ZeroSPU2 with time scaling
Lilypad
Linuz

core 2 2.13GHz with win7 x64

help mee!!
Reply

Sponsored links

#2
Try that again using the last official beta of PCSX2 and plugins.
http://pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta
Reply
#3
are you using pcsx2 latest beta ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
i'm doing the download and install the beta version..

the error now is d3dx11_42.dll not found... Sad

i'm now do the upload of directX too...
.the error is:

"could not load GS Plugins 'plugins':<NONE>"



ehmmm... What?
Reply
#5
Update your DirectX version to the latest, you can get it here: http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en

btw: Welcome to the pcsx2 forum.......
Intel Core i7 920 @ 3.6Ghz
6GB DDR3 RAM
Nvidia 275 GTX Co-Op
HDD 2x750GB Raid 0
Mobo - Asus P6T
OCZ Game XStream 700W
Window 7 Ultimate
Reply
#6
I've just do it... now the problem is on the emulator... i'll try to solve..
Software is like sex, it's better when it's free (Linus Torvalds)
Reply
#7
Could you perharps tell us what error you are getting now, someone must have the solution since we see hundreds of threads with problems all the time.

The most common problem is with Windows Vista/7 UAC, always run pcsx2 as administrator or it won't work right.
Intel Core i7 920 @ 3.6Ghz
6GB DDR3 RAM
Nvidia 275 GTX Co-Op
HDD 2x750GB Raid 0
Mobo - Asus P6T
OCZ Game XStream 700W
Window 7 Ultimate
Reply
#8
i'm always work as admin...

when i run the emulator it tell me "need to be configured", open de page of configuration, I set the right setting (i hope Laugh) but it don't save the setting and open a popup with write on:

could not load GS Plugins 'plugins':<NONE>
Software is like sex, it's better when it's free (Linus Torvalds)
Reply
#9
Master DX is right, but : in Win7/Vista you need to right click->run as admin even if your account has admin rights on your machine.
This "run as admin" is an equivalent of root account. Means it has more rights than any other admin on your system.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#10
ohhhhhh wow.. you are a genius... *-*

(ignore my last word..)

new emulator don't see the saves that i do till Ixion.... o.0

T____T


minutes later
(i'm a big idiot...Laugh)

OKKK you are all major...I solve all problems.... *-*

great...!! Laugh thank you infinitely!!!
LaughLaughLaughLaugh
Software is like sex, it's better when it's free (Linus Torvalds)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)