Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with Okami in newer PCSX2 builds
#1
I recently tried playing Okami on PCSX2 and was playing fine on the 5323 build but noticed some slow down. So, I decided to see if maybe getting an updated build would help with any slow down I was getting from the game.

However, when I booted up the game I noticed these weird glitches in the game with the newer builds (5396)

[Image: okami.png]

Notice the background sky with the lines and the grass
Reply

Sponsored links

#2
You must have screwed up your settings somewhere as i just tested and don't have this problem.

Reply
#3
or its an intle igp
Reply
#4
I have the game running fine now on the older build and I dont know how I screwed up on a setting considering what I did was just load up the game without touching the video settings on the newer build.
Reply
#5
any other suggested fixes or what could be the problem?
Reply
#6
consider it an accepted regression on poor graphics hardware
Reply
#7
(09-02-2012, 09:31 PM)Squall Leonhart Wrote: consider it an accepted regression on poor graphics hardware

mind dumbing that down a little for me Laugh
Reply
#8
No problems here. Are you using an Intel IGP?
   
Reply
#9
(09-03-2012, 12:34 AM)rama Wrote: No problems here. Are you using an Intel IGP?

No, im using an AMD videocard if thats what you're asking.

AMD Radeon HD 4770

I don't understand how it would be my videocard if the game works fine in older builds.
Reply
#10
It might be helpful to finally list the full name of your GPU.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)