Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with Ratchet and Clank: Going Commando
#1
Ok guys so I'm playing the game and when I get to the part where I win the electrolyzer to exit Maktar Nebula, here's what it does:


[Image: VJMajfy.png]

IDK why it keeps doing this, it was working perfectly fine last week and I even beat the game. It happened again when I was on Challenge Mode so I decided to start a new game and now it does this.

Any reason to why this is happening? And any solutions?
Reply

Sponsored links

#2
Press f9 ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(12-28-2014, 05:26 PM)jesalvein Wrote: Press f9 ?

I tried it but it didn't work.
Reply
#4
can you upload your save file? I'll test that part for you if you want.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#5
(12-28-2014, 06:45 PM)Nobbs66 Wrote: can you upload your save file? I'll test that part for you if you want.

Please do. Much appreciated.

Link of memory card:

http://www.mediafire.com/download/r6zw7e...Mcd001.ps2
Reply
#6
what are your settings, i seriously can't manage to reproduce the issue with your save. If you want I can beat the puzzles and get to the next planet if you want.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#7
(12-29-2014, 01:58 AM)Nobbs66 Wrote: what are your settings, i seriously can't manage to reproduce the issue with your save. If you want I can beat the puzzles and get to the next planet if you want.

Settings:

[Image: 2bd70d2366a41a40b50a946ce901b509.png]

[Image: 281779800302df1478c05e3212593063.png]

[Image: 13fc6d2ce6908713bb340b65107e0906.png]

[Image: 423a98a555ddd4e5271db69e8a7b8daa.png]

[Image: e71d9dfde9e51da4b4bbc145ae1f5e5f.png]

[Image: 118736b89a7df6a5706151eb4d0454b9.png]

[Image: 0a528ed06f3a466e86525f96767cff18.png]

No Game Fixes were used.
Reply
#8
yeah, I can't reproduce that even with your settings. Something is up on your end. Your best bet would be wiping all of your settings by going to mydocuments>pcsx2>inis

then deleting everything in there. That will set everything back to default, so you have to reconfig the emu.


I'll upload a save file on the next planet in a bit in case you want to use it instead.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#9
https://www.dropbox.com/s/fhpzkqyy3u9xp05/test.ps2?dl=0
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#10
Adapter: HD Graphics Family

This sounds a bit like a windows default driver or? I would expect some number. But who knows how the driver affects output in software mode...
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)