Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with gladius, any suggestions?
#1
All right, so when i am in this specific town and when i got back to the world map the screen goes black and the log shows:
Code:
(EE pc:00428C4C) TLB Miss, addr=0x2081f1c [load]
(EE pc:004294E4) TLB Miss, addr=0x20814a8 [load]
(EE pc:00429514) TLB Miss, addr=0x20823a8 [load]
(EE pc:00429524) TLB Miss, addr=0x20814ac [load]
(EE pc:00428C4C) TLB Miss, addr=0x2081f1c [load]
(EE pc:004294E4) TLB Miss, addr=0x20814a8 [load]
(EE pc:00429514) TLB Miss, addr=0x20823a8 [load]
(EE pc:00429524) TLB Miss, addr=0x20814ac [load]
(EE pc:00428C4C) TLB Miss, addr=0x2081f1c [load]
(EE pc:004294E4) TLB Miss, addr=0x20814a8 [load]
(EE pc:00429514) TLB Miss, addr=0x20823a8 [load]
(EE pc:00429524) TLB Miss, addr=0x20814ac [load]
(EE pc:00428C4C) TLB Miss, addr=0x2081f1c [load]

Can anyone help me out?

Sponsored links

#2
I got it fixed.
#3
Gladius doesn't run on mine.

I choose the iso file, load it and then the ps2 menu pops-up in spanish ( very strange since I have a European PS2, english or french), showing the 3 icons ( 2 x Memory cards and a disc) and when I select the disc, the screens goes black and returns to the same state...

any ideas? maybe the iso isn't ok?
#4
The most recent post in this thread is more than 8 months old. Please create a new thread and refrain from posting in threads older than 8 months in the future. Please also review the forum rules. Thank you.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 240GB SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ




Users browsing this thread: 1 Guest(s)