Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Question] Xenosaga Episode 1 - Text
#1
Hello everyone, I seem to be having an issue with Xenosaga episode 1 in that the text is transparent in the menu, and altogether missing in some areas (both examples shown in screenshots below).

I have tried using PCSX2 0.9.6, and the latest beta with no difference. Using ZeroGS fixes the issue, but creates about 20 more (including less speed), so I was wondering if there was any way to fix this on GSDx, or if it's related to GSDx at all. I tried using an older version (0.1.7) as well as compiling a brand new one (rev2085) from the source to no avail.

If it helps, system specs:
Processor: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.0 GHz
Gfx Card: nVidia GeForce 9800 GT 512 MB
RAM: 2 gigs DDR2
OS: Windows XP Home Edition SP3

No speed hacks except for the INTC hack are on.
I have tried enabling/disabling just about every changeable GSDx option.

My apologies if this has been answered, I didn't see it in the GSDx thread or the general forums.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply

Sponsored links

#2
What are your GSdx settings? have logarithmic-z enabled? does software renderer show the same?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
Now I feel dumb. Software mode fixes it, although it causes it to run at pretty unbearable speeds, which is to be expected.

Settings are attached if still needed.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
I just tested it, seems to be a dx9 issue. Dx10 renderer is fine.
Reply
#5
Try to use ZeroGL or ZZogl, they can show more text.
Gentoo Linux x86(chroot)
Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
nVidia Geforce 8800GT
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)