Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Red lines and frame/speed issues in Need For Speed:Underground
#1
Hello people,


I don't know much about computers, as i'm used to console gaming. So everything seems very complicated to me.

I'm having a problem with my game where there are vertical see-through red lines on my screen. The game runs very well in the main menu/garage, but when I start a race the game has bad frame rate and it kind of goes slow motion. Also, the graphics don't look at good as they should be.

I have no idea how to fix this. Can anyone help?

Here are my computer specs:

Processor - Intel Core i5 760

Graphics Card - ATI Radeon HD 4550

RAM - 4GB

(I don't know if that's how you are supposed to list the specs. And in case you didn't notice, my computer isn't that great.)
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Your hardware is a little weak for this game. Go to Config > Video(GS) > Plugin Settings, make sure the Renderer is set to Direct3D11, then click "Enable HW Hacks", go to Configure Hacks and set Skipdraw to 1-6(try setting it 1 step higher everytime to figure out which is the best option for you).

And go to Config > Emulation Settings > Speedhacks tab, and turn on the MTVU speedhack. If could improve performance.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)