Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rendering problem in Rule of Rose?
#1
Whenever I try to run Rule of Rose, there are rendering issues - Jennifer, for instance, does not have a back! I've seen videos of this game running on this emulator without this problem, and I don't think it's the ISO's problem.... Is there anything I could do to fix it? I'm using the general recommended settings, plus the hardware -> software switching to view the cutscenes.
Sorry, I am new to using this emulator, so please forgive my lack of technical details!
Reply

Sponsored links

#2
Tried changing clamping modes?
Using any speedhacks? Non default settings? What are your specs?
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
(05-22-2014, 08:08 AM)Blyss Sarania Wrote: Tried changing clamping modes?
Using any speedhacks? Non default settings? What are your specs?

Speedhacks - I was using the ones I saw recommended in one video, so - with MTVU on. But other than this (and the gsdx software one) there's nothing else that I'm using that isn't default.
Specs - Windows 7 service pack 1, 64-bit; Processor is Intel Core i7-3517U CPU @ 1.90 GHz. Not sure what else to provide...
I tried all clamping modes and it still rendered incorrectly.
Reply
#4
Try disabling the speedhacks.

And try posting a pic.
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#5
After disabling speedhacks, it still appears weird.
Here are some pictures - sorry, the insert image function doesn't appear to work for images in a gallery. In the second screenshot she's actually facing away from the camera.
Reply
#6
press f9
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#7
Wow, that's magical! Thank you so much! Why does it work?
Reply
#8
You switched to software rendering.
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#9
Which is far more accurate, though it puts more load in the CPU and you can't adjust scaing options.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#10
Sorry, not been around for a while, but - which region of ROR are you using and which version of PCSX2? I have this and have no issues in hardware mode. I'm using Nvidia GFX card and Intel quad core. Having said that I don't think I've tried it past the latest stable release 1.2.1? I think I've tried it up to 1280/720 as far as I can tell?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)