Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] Naruto Ultimate Accel 2 [NTSC]
#1
Specs:
Intel Core2duo @ 3 ghz
3GG DDR2-800 RAM
Gefroce 8800 GTX
ASUS P5N32E-SLI
Windows XP - 32* SP3

Config:
PCSX2 0.9.6
GDSX 0.1.14 890 (MSVC 15) SSSE3
LilyPad 0.9.9
SPU2-X 1.1.0
Linuzappz ISO CDVD 0.8.0

no speed hacks or advanced options

Hi,

game works fine but everytime I'm in battles and there is some cutscene ( like special move etc. ) the emu crashes in the middle of the move or at latest when the game want to switch back to fight view....

Everytime i got the following error:

vtlb miss : addr 0x498ED32F, mode 0

someone can help me?

many thanks!

Sponsored links

#2
just wanted to add:

with PCSX 0.9.2 it didn't crash but the sound was terrible and fps were 30-40. Now I got 60 fps
#3
Thanks for the report, but unfortunately 0.9.2 is so different, that it doesn't really help knowing that it worked. Anyway, do give a try to the latest beta and let us know if the problem persists.
#4
go to this link
http://forums.pcsx2.net/thread-5081.html
#5
me too game works fine but everytime I'm in battles and there is some cutscene ( like special move etc. ) the emu crashes in the middle of the move or at latest when the game... Everytime i got the following error

Is show me vtlb miss : addr 0x40, mode 0

Specs:
Intel Core 2 duo @ 2.8 ghz
GDDR3 Gefroce 9600 GT

Windows Vista Ultimate SP 1

Config:
PCSX2 0.9.6
GDSX 0.1.14 890 (MSVC 15) SSSE3
LilyPad 0.9.9
SPU2-X 1.1.0
Linuzappz ISO CDVD 0.8.0

no speed hacks or advanced options
#6
look at the link dark king provided. Closedeyes
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
#7
this works perfectly for me, just using basics, sometimes speedhack , works fine for me tho :/ havent had any crash att all.. alteast in the first filler part of the story / any practice battle
#8
Then, asking for confirmation. Does this bug actually exist with the latest beta? or not?
#9
so far it only crashes in a fight when i play as yondaime and i think sometimes as 2nd
#10
As i said on googlecode the game crashes ONLY with some of the characters on INSANE difficulty. Try doing a battle Neji vs Asuma. After some moves it says
(EE) Tlb Miss, addr=0x40 [load]
(EE) PC: 0x0019d420 Cycle: 0x83f174d2
I went as far as rev 822 and the crash is still there.
The only way to get rid of the crash is to disable the EERec but its soo slow its almost unplayable(15-20 fps) but it doesn't crash anymore.

P.S:Naruto Ultimate Accel 2 has the same problem.





Users browsing this thread: 1 Guest(s)