Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] Obscure II (USA) NTSC
#1
Obscure II

Emu details:
Version: r528 VTLB
GFX plugin: GSdx 0.1.14
Sound Plugin: ZeroSPU2 0.4.6-pg
PAD plugin: Lilypad 0.9.8
CD/DVD plugin: Linuz/Pg ISO 0.8.0
Speedhacks: none
Advanced settings: default
Gamefixes: none
CPU settings: EERec, VU0rec, VU1rec, MTGS, frame limit

How to replicate the bug:
Obscure II is not playable anymore, in previous revisions the game works good but now it's completely broken Sad. If I go ingame, after a while the game crash the emu Sad.

Edit: Sorry, Fixed Smile. Also, I try the game in single core mode (without MTGS) and it was the same


Attached Files Thumbnail(s)
       
PC:
EVGA 600 +80 PSU
NVIDIA GTX 550ti EVGA 2GB VRAM
[Image: hj0zqy-4.png]
OS: Debian Stretch 64bits  Cool
OS: Windows 10 Home 

Sponsored links

#2
Please edit the title, need to know if it's NTSC or PAL.
#3
I can confirm this bug.
#4
Obscure II

Emu details:
Version: 0.9.6 VTLB
GFX plugin: GSdx 0.1.14
Sound Plugin: ZeroSPU2 0.4.6-pg
PAD plugin: Lilypad 0.9.9
CD/DVD plugin: Linuz/Pg ISO 0.8.0
Speedhacks: none
Advanced settings: default
Gamefixes: none
CPU settings: EERec, VU0rec, VU1rec, MTGS, frame limit

How to replicate the bug:
Obscure II is not playable anymore, in previous revisions the game works good but now it's completely broken Sad. If I go ingame, after a while the game crash the emu.

I use the last revision but the bug is still there, the game keeps broken Sad
PC:
EVGA 600 +80 PSU
NVIDIA GTX 550ti EVGA 2GB VRAM
[Image: hj0zqy-4.png]
OS: Debian Stretch 64bits  Cool
OS: Windows 10 Home 
#5
Asking for a status report with the latest beta and plugins. Thanks.
#6
(03-04-2009, 02:05 PM)Butz_san Wrote: Obscure II

Emu details:
Version: 0.9.6 VTLB
GFX plugin: GSdx 0.1.14
Sound Plugin: ZeroSPU2 0.4.6-pg
PAD plugin: Lilypad 0.9.9
CD/DVD plugin: Linuz/Pg ISO 0.8.0
Speedhacks: none
Advanced settings: default
Gamefixes: none
CPU settings: EERec, VU0rec, VU1rec, MTGS, frame limit

How to replicate the bug:
Obscure II is not playable anymore, in previous revisions the game works good but now it's completely broken Sad. If I go ingame, after a while the game crash the emu.

I use the last revision but the bug is still there, the game keeps broken Sad
Have you try playing on PCSX2 Playground rev 710? It seem fine to me.
#7
why would someone still use playground? Do not spam, I asked for a status report with the current beta
#8
I've tested the game with Rev 1022 (compiled by myself in Visual C++ Express edition 2008) and the game has the same bug, ugly screen in the intro, but now It doesn't crash at the End like before
PC:
EVGA 600 +80 PSU
NVIDIA GTX 550ti EVGA 2GB VRAM
[Image: hj0zqy-4.png]
OS: Debian Stretch 64bits  Cool
OS: Windows 10 Home 
#9
OK I am afraid I'm not clear on one thing. So, is the game working everywhere now? except for that black screen. And also, that does seem gsdx, did you try with gsdx software and zerogs, for that start screen?
#10
(04-20-2009, 05:03 PM)Krakatos Wrote: OK I am afraid I'm not clear on one thing. So, is the game working everywhere now? except for that black screen. And also, that does seem gsdx, did you try with gsdx software and zerogs, for that start screen?

It's not a black screen, it's like a garbage screen like the one in the picture below Ninja. This happens in all videos so far, Also, the game keeps crashing the emu randomly (The last version took more time for crashing Sad). But graphics in game seem to be fine


Attached Files Thumbnail(s)
   
PC:
EVGA 600 +80 PSU
NVIDIA GTX 550ti EVGA 2GB VRAM
[Image: hj0zqy-4.png]
OS: Debian Stretch 64bits  Cool
OS: Windows 10 Home 




Users browsing this thread: 1 Guest(s)