Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] SpyHunter - No where to Run [PAL]
Never see that here:

PCSX2 0.9.6;0.9.6 Beta 935.
Cpu eerec on, vurec0 and vurec1 on, MTGS on.
No VuSkip.
GsDx 887 (MSVC 15.00 SSE41) 0.1.14
ZeroSPU2 0.4.5
LilyPad svn (r930) 0.10.0
Linuz ISO CDVD 0.8.0
Europe v2.00(14/06/2004) Console
Use 2x cycle Rate
INTC Sync Rate
Enable IOP x5 Cycle Rate
Advanced(EE Rec / VU Rec)

Core2Duo E8400@3.6Ghz
Asus P5E
Leadteck Geforce 8800GT[512DDR3]
2x2Gb GSKill PC6400

This game can work very well if you fast press start and X up to game start.
Game hang if show menu more of 5 seconds....

Anothers games seem to have same problems -> Smuggler Run 2 and others i guess.
[Image: bigdemon.jpg]

Sponsored links

Turn off hacks.
Check and Disable Speedhacks and and also see Advanced options.
[Image: devilmaycry4wallpaper09.png]
Removed all speedhacks.
EE Recs Options:
Round mode = nearest.
Clamp mode = Full.
+ removed flush to zero & denormal are zero.
VU Recs Options:
Round mode = nearest.
Clamp mode = Extra + Preserve sign.
+ removed flush to zero & denormal are zero.

-> Result same thing....except now hang after 2 seconds xD
[Image: bigdemon.jpg]
default them, do NOT change them
Long time after 1st msg ^^!

I guess i found where are the trouble:

SpyHunter and Smuggler Run 2 use same movies file format on title screen -> ".M2V".

I can read that file with "Media Player Classic".
Game hang when reading this file :/
[Image: bigdemon.jpg]
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)