Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] Suikoden Tactics
#1
#pcsx2-beta-1329
#plugins - settings doesn't change anything, choosing beetween GSDX and ZeroGS don't change a thing too.
#speedhacks not all settings tested.
#description - Low FPS and hangup after choosing new game, importing save from Suikoden IV and choosing options - I've got a screen to show You on which exact moment it happens.


Attached Files Thumbnail(s)
   
CPU: Amd Phenom 9550+ [Quad Core, 64bit]
RAM: 2x2 GB OCZ 800
GFX: ATI Radeon HD 4670 [DX10.1]
Mainboard: Gigabyta GA-MA790X
OS: Windows 7 Home Edition 32bit
DX10

Sponsored links

#2
(06-02-2009, 10:09 AM)Esteleath Wrote: #PCSX2 version - newest beta pcsx2-r1190
#plugins - settings doesn't change anything, choosing beetween GSDX and ZeroGS don't change a thing too.
#speedhacks not all settings tested.
#description - Low FPS and hangup after choosing new game, importing save from Suikoden IV and choosing options - I've got a screen to show You on which exact moment it happens.

this is not a bug.
best way >> http://www.pcsx2.net/compat.php?&c=s&s1=...&s5=1&p=13
#3
plugart it is, cause we're testing new betas here.
CPU: Amd Phenom 9550+ [Quad Core, 64bit]
RAM: 2x2 GB OCZ 800
GFX: ATI Radeon HD 4670 [DX10.1]
Mainboard: Gigabyta GA-MA790X
OS: Windows 7 Home Edition 32bit
DX10
#4
(06-02-2009, 07:03 PM)Esteleath Wrote: plugart it is, cause we're testing new betas here.

i dont know, but for me the same is when FMV opening.
#5
FMV is working correctly on my side. It hangs up right in that screen which I posted, when this book opens up.
CPU: Amd Phenom 9550+ [Quad Core, 64bit]
RAM: 2x2 GB OCZ 800
GFX: ATI Radeon HD 4670 [DX10.1]
Mainboard: Gigabyta GA-MA790X
OS: Windows 7 Home Edition 32bit
DX10
#6
Just search the forum for the pnatch that skip video on that game, after that scene you don't need it again at least it hasn't hanged with me.
C2D E6550 @ 2333 Mhz oc 3010 Mhz vcore 1.2750v | HD2600XT | P5KC | 1 + 1 GB G.Skill 6400HK 860 4.4.3.5
#7
I'll try.
CPU: Amd Phenom 9550+ [Quad Core, 64bit]
RAM: 2x2 GB OCZ 800
GFX: ATI Radeon HD 4670 [DX10.1]
Mainboard: Gigabyta GA-MA790X
OS: Windows 7 Home Edition 32bit
DX10
#8
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 240GB SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 8GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ




Users browsing this thread: 1 Guest(s)