Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] Train Simulator Real - The Yamanote Sen [NTSC-J]
#1
# PCSX2 version: Official v0.9.8; SVN 5142
# CPU options: default
# Plugins used: GSdx 4600 (software renderer; however problem occurs regardless of chosen settings), spu2-x-r4600
# Description: Game will boot to menu with full speed but when the actual game loads, framerate drops to 0.5 fps and program log is being flooded with "IPU ERROR: different transfer mode!, Please report to PCSX2 Team" which makes it impossible to play.


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
Can you try it with the latest SVN build?
http://pcsx2.net/svn.php
#3
Sure, I tested the game with SVN rev 5151 but the results were the same as before. The problem seems to occur no matter which plugins and which emulation settings are chosen. What is interesting is that other game from the same series (Train Simulator Plus Desha de Go!) works flawlessly.

I also forgot to mention that the game runs without problems on a real PS2 console so it is not a problem caused by a bad image file.
#4
Alright, can you try it with this build please? I simply disabled the warning so see if that makes the game playable.


.7z   pcsx2.7z (Size: 1,55 MB / Downloads: 245)
#5
Yes, thank you! Now the game seems to run without problems.
#6
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.
[Image: 36a66c559937a1f5d0cd7460362d4093.jpg?bg=2c2c2c]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)