Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved Star wars racer revenge (Pal version)
#1
Hi!
The game was working fine with the official 1.0 release,but in the newer svn's the game textures are a mess. I couldnt pinpoin in wich revision this happens,but i dont think its gsdx related. ( tried the latest gsdx with pcsx2 1.0 and it didnt have any problems ).
My guess is it broke somewhere between 5350(offic.) and 5403.

Its playable in 1.0 but its slow as hell for me.
Core 2 duo e6850 3.0ghz
2 gb 800mhz ram
win 7 pro
9800 gtx+

Sponsored links

#2
Can you try a bunch of random SVN's between those versions to see if you can find where it broke?

http://buildbot.orphis.net/pcsx2/

Thanks
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#3
Sure. Btw since its an old game is there any way, or config to make it faster?

Edit: 5360 still works, but its broken in **72
Gotta go now. Tomorrow i'll check the rest of the revs
#4
cool thanks
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#5
The EE timing fix fixes it Tongue2
#6
Would still be nice to know what change altered it Tongue2
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#7
Yea, see you IRC Tongue2
#8
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)