Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved-Workaround [Bug Report] GT4 Photo Mode.
#1
# PCSX2 version: Official v1.2.1 release
# CPU options: EE/IOP defaults, VUs-Clamping mode-Extra
# Plugins used: GSdx 0.1.16 rev 5334 (hardware and software, dx11), SPU2-X rev 5350
# Description: When I take a photo in Photo Mode in Gran Turismo 4, the photo looks very buggy. I can only see the bottom part, while the rest is just some kind of lines.

Sponsored links

#2
(02-08-2014, 10:46 PM)mariansmg Wrote: # PCSX2 version: Official v1.2.1 release
# CPU options: EE/IOP defaults, VUs-Clamping mode-Extra
# Plugins used: GSdx 0.1.16 rev 5334 (hardware and software, dx11), SPU2-X rev 5350
# Description: When I take a photo in Photo Mode in Gran Turismo 4, the photo looks very buggy. I can only see the bottom part, while the rest is just some kind of lines.

Mine is completely messed up in hardware mode, but software mode looks fine. Can you upload some screenshots?
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
#3
I think you need to take the pictures in software mode and look at them in software mode too. E.g. I don't think you can take picture in hardware and look at it in software - that won't work.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#4
(02-08-2014, 11:01 PM)Blyss Sarania Wrote: I think you need to take the pictures in software mode and look at them in software mode too. E.g. I don't think you can take picture in hardware and look at it in software - that won't work.

No, just tested it now. It HAS to be taken in software mode but after you've taken it you can view it in hardware mode and it works fine.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
#5
Well either way I bet that's OP issue - that he took it in hardware. That's what5 I was getting at.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#6
(02-08-2014, 11:17 PM)Blyss Sarania Wrote: Well either way I bet that's OP issue - that he took it in hardware. That's what5 I was getting at.

Could be, but this isn't really a valid bug report is it then?
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
#7
(02-08-2014, 11:34 PM)Donovan24 Wrote: Could be, but this isn't really a valid bug report is it then?

Maybe, maybe not. He did at least follow proper formatting and all that, so I'm gonna leave it here until he comes back and says if that was the problem or not.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#8
(02-08-2014, 11:37 PM)Blyss Sarania Wrote: Maybe, maybe not. He did at least follow proper formatting and all that, so I'm gonna leave it here until he comes back and says if that was the problem or not.

Yeah that's true. I also see it's noted in the wiki.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
#9
Thanks guys, I've taken the photo in software mode and it worked, and I saved it. The problem is, how do I view them again and save them on the computer?

EDIT: I've found out: from Home, at Photo Lab. Thanks.
[Image: h1my.png]
#10
So is this still a valid bug report?

I dunno if you managed to save the picture, but you should read this thread if you didn't.

forums.pcsx2.net/Thread-Qemu-USB-Wheel-Storage-mod?page=4
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS




Users browsing this thread: 1 Guest(s)