Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved-Workaround [Bug Report] SSX [E] SLES-50030 , SSX [U] SLUS-20095
#1
# PCSX2 version: any
# CPU options: any
# Plugins used: any
# Description:

Both versions always FREEZE if race is finish & u wanna "QUIT". Game goes black. U can restart, but not QUIT & no CONTINUE.
That makes it impossible 2 beat World Circuit or unlock anything. I really hope that this is going 2 be fixed someday.

My spec: Q9550@3.2, EVGA GTX280 FTW@684,1476,1080. OCZ Reaper 1050MHz

Anyway this my 1st time on forum & I'd like 2 say Thank You guys for your hard work.

These are my screens taken from PCSX2

[Image: Screen1.jpg]
[Image: Screen.jpg]
[Image: Screen2.jpg]
[Image: Screen3.jpg]
[Image: Screen4.jpg]

Sponsored links

#2
r3276 and FREEZING bug still there
#3
I saw the game in the compability list and it says "Ingame" so i guess you gotta wait untill it gets fixed
As for your screens you can post them here
http://forums.pcsx2.net/Thread-Post-your...ideos-here
I'm inactive on this, dedicating most of my time to osu!
#4
Uh this is the bug report forum in case you didn't notice, so he's actually reporting the bug Tongue
[Image: newsig.jpg]
#5
lol,i know im just sayin for the screenshots,they dont show a bug Laugh
I'm inactive on this, dedicating most of my time to osu!
#6
(06-02-2010, 08:16 AM)deejay2deejay Wrote: # PCSX2 version: any
# CPU options: any
# Plugins used: any
# Description:

Both versions always FREEZE if race is finish & u wanna "QUIT". Game goes black. U can restart, but not QUIT & no CONTINUE.
That makes it impossible 2 beat World Circuit or unlock anything. I really hope that this is going 2 be fixed someday.

My spec: Q9550@3.2, EVGA GTX280 FTW@684,1476,1080. OCZ Reaper 1050MHz

Anyway this my 1st time on forum & I'd like 2 say Thank You guys for your hard work.

These are my screens taken from PCSX2

same problem here Sad(( i hope it will be repaired soon ;-)
#7
Change EE Round Mode to Nearest
Change EE Clamping to Extra+Preserve Sign

Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved with a workaround since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)