Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Run Like Hell Graphic Problem
#1
Alright, so I made a quick little video of the problem. Basically, every few steps that I take, the character model for some reason slips upside down. At the end of the video, I show what my settings are, and I've tried messing with them a little bit, but no dice. Nothing worked.

System specs are as follows:

AMD Athlon™ II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz
6144MB RAM
ASUS EAH6670/DIS/1GD5 Radeon HD 6670 1GB 128-bit GDDR5

Also, I did try the new 5464 SVN, but it still did the same thing, though it did cause my video card to freak out.

And here's the link to the video:
http://youtu.be/wTtdCr6_SaU

Really hope someone can help me figure this out. Really wanting to do an LP of this game.
Reply

Sponsored links

#2
The setting which will probably help most are the VU/EE Clamps, if you put them to Full + Extra, that might help Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
Chrono Trigger render? Link please Tongue2
If you can't get this fixed with refrcations recommendations, please let us know.
We're trying to work out these bugs.
Reply
#4
All right, I changed EE/IOP Clamping mode to "Full", and VUs to "Extra" at the same time, but that didn't do anything.
Reply
#5
Okay, what if you change both VU's to SuperVU?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#6
It's a no go, the model is till flipping upside down.
Reply
#7
Okay, adding this to the list of games to fix.
Thanks for the report Smile
Reply
#8
(11-28-2012, 10:52 PM)rama Wrote: Okay, adding this to the list of games to fix.
Thanks for the report Smile

No Problem. I got a lot of PS2 games that I've collected over the years, and I'm just itching to try them all.

Glad to be of help, and really appreciate all your hard work. I can't even imagine the coding nightmare you all go through.
Reply
#9
Sorry to necro this thread, but just giving a slight update on the bug. Just tried it with the Latest SVN, number 5625, and the model is still flipping upside down.
Reply
#10
Oh, I don't know if I mentioned this before, But it also does the model flipping even in software mode.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)