Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running slow.
#1
PSCX2 1.0.0 is running very slowly, sound and video lags bad.
I tried fiddling with so many configs in the PSCX2 1.0.0. I read a lot of forums on the same problem, except they didn't help. Here's a list of the things I tried:

Setting speedhacks up.
Using different BIOS.
Setting presets 1-6 (all still very slow)
Changing the max FPS
setting the interlacing to all settings (mostly Auto)
Changing the Renderer to Direct3D9(software and hardware, null shows no video)
Selecting the lowest GS (null doesn't "create a log file")

Here are my system specs:

Operating system: Vista Home premium (6.0, build 6002)
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel Core 2 Duo CP E7400 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8 GHz
Memory: 3326 RAM
DirectX version 11
Graphics card: NVIDIA GeForce 7300 GS

I'm trying to play the ISO file "Final Fantasy X"

Please help, thank you!
Reply

Sponsored links

#2
Your CPU is borderline ok for some games, your GPU is pretty bad I'm afraid and will be the main limiting factor.
Reply
#3
try to tick native in the graphics option.

or else your stuck to your ps2 for now, until you get a better videocard.
------------------------
status:
------------------------
trolling mode: ACTIVE!
Reply
#4
I have a motherboard (ASUS P5N-D), I'm not using it curently as I need to buy a new tower. it has a 2 core Duo E8400 processor, I'm not the best with Mobo's and GHz. So would the onboard video be better than my current video card? Also if you would so nice to find out for me (I can't) How much powerful of a PSU would I need for that mother board?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)