Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Runtime Error when using GSDX
#1
Hello everyone, 

   I am having an issue with PCSX2 and I would appreciate any help if anyone can assist me in resolving it. So I've been using PCSX2 for awhile now, however it will only run when I use the ZeroGs 0.97.1 plugin. I believe my PC can run better than this, but whenever I try to use a GSdx plugin, I instantly get a runtime error when I load a game. Any help would be greatly appreciated. Log is below:

PCSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb  3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System =  Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM     =  8174 MB
CPU name         =  Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz
Vendor/Model     =  GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed        =  3.391 ghz (8 logical threads)
x86PType         =  Standard OEM
x86Flags         =  bfebfbff 1fbae3ff
x86EFlags        =  28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding   GS: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\gsdx32-sse2-r5875.dll 
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Binding  PAD: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\lilypad-r5875.dll 
Binding SPU2: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\spu2-x-r5875.dll 
Binding CDVD: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\cdvdGigaherz.dll 
Binding  USB: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\USBnull.dll 
Binding   FW: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\FWnull.dll 
Binding DEV9: C:\Users\Louis\Desktop\PCSX2\Plugins\DEV9null.dll 
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9655 games on record (loaded in 154ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
AMD Radeon HD 6700 Series (8.17.10.1333)
* SPU2-X: Enumerating PortAudio devices:
 *** Device 0: 'Primary Sound Driver' (Windows DirectSound)
 *** Device 1: 'Speakers (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio)' (Windows DirectSound)
 *** Device 2: 'AMD HDMI Output (AMD High Definition Audio Device)' (Windows DirectSound)
 *** Device 3: 'Digital Audio (S/PDIF) (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio)' (Windows DirectSound)
 *** Device 4: 'AMD HDMI Output (AMD High Definition Audio Device)' (Windows WASAPI)
 *** Device 5: 'Digital Audio (S/PDIF) (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio)' (Windows WASAPI)
 *** Device 6: 'Speakers (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio)' (Windows WASAPI)
 *** Device 7: 'Output (AMD HD Audio HDMI out #0)' (Windows WDM-KS)
 *** Device 8: 'SPDIF Out (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio S/PDIF-Out)' (Windows WDM-KS)
 *** Device 9: 'Speakers (Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Line-Out)' (Windows WDM-KS)
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Louis\Downloads\Suikoden IV (USA).iso
Image type  = DVD
 * CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
 * * Track 1: Data (Mode 1) (2130176 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9

Sponsored links

#2
Quote:C:\Users\Louis\Downloads\Suikoden IV (USA).iso

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)