Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 4.88 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ScpToolkit (XInput Wrapper aka ScpServer Reloaded)
#31
(08-11-2015, 02:47 PM)Magic815 Wrote: I see the latest release does not contain Zadig

zadig is available on its own, or what I did was download one of the older releases from the first page of the old thread.

those zadig configuration files from that old scp version are still good all zadig is doing is switching the driver to winusb. The tool is invaluable for "starting fresh" if you happen to mess up your driver somehow
Reply

Sponsored links

#32
(08-11-2015, 08:21 PM)haximusprime Wrote: zadig is available on its own, or what I did was download one of the older releases from the first page of the old thread.

those zadig configuration files from that old scp version are still good all zadig is doing is switching the driver to winusb. The tool is invaluable for "starting fresh" if you happen to mess up your driver somehow

I integrated the zadig-logic into the ScpServer so there should be no more need for it. If you still need Zadig, check if your Hardware-ID is within ScpControl.ini
Reply
#33
(08-11-2015, 07:51 PM)Nefarius Wrote: There has to be at least an ScpDsxInstaller.log.xml right?!

yes its there, but upon opening it i get a blank internet explorer window, I'll attach anyway, i can open other xml's just fine if thats any help.


Attached Files
.xml   ScpDsxInstaller.log.xml (Size: 155,56 KB / Downloads: 293)
Intel Core i5-4690k @4.5ghz
Samsung 16GB DDR3 @2000mhz
GeForce GTX 680 4GB
Windows 7 x64
Reply
#34
(08-11-2015, 09:54 PM)hellbringer616 Wrote: yes its there, but upon opening it i get a blank internet explorer window, I'll attach anyway, i can open other xml's just fine if thats any help.

Ah I see, these XML files aren't supposed to be opened just with any viewer, you need this tool to read them! Please always provide all of them!
Reply
#35
Okay added the other two, the monitor log is empty (0 bytes) so i cannot add it


Attached Files
.xml   ScpDsxServer.log.xml (Size: 145,53 KB / Downloads: 214)
.xml   ScpDsxService.log.xml (Size: 37,92 KB / Downloads: 196)
Intel Core i5-4690k @4.5ghz
Samsung 16GB DDR3 @2000mhz
GeForce GTX 680 4GB
Windows 7 x64
Reply
#36
(08-11-2015, 10:10 PM)hellbringer616 Wrote: Okay added the other two, the monitor log is empty (0 bytes) so i cannot add it

Looks like the service crashes... not good! Please overwrite it with this new beta file I attached and tell me the outcome.


Attached Files
.7z   ScpService.7z (Size: 51,45 KB / Downloads: 129)
Reply
#37
(08-11-2015, 10:15 PM)Nefarius Wrote: Looks like the service crashes... not good! Please overwrite it with this new beta file I attached and tell me the outcome.

Same thing, uninstalled and reinstalled it too. want the logs?

edit: tried installing the x64 of the C++ runtimes, no luck, tried repairing .net 4.5 also no luck
Intel Core i5-4690k @4.5ghz
Samsung 16GB DDR3 @2000mhz
GeForce GTX 680 4GB
Windows 7 x64
Reply
#38
Logs always, please.
Reply
#39
(08-11-2015, 10:39 PM)Nefarius Wrote: Logs always, please.

Your logs


Attached Files
.xml   ScpDsxInstaller.log.xml (Size: 194,07 KB / Downloads: 253)
.xml   ScpDsxServer.log.xml (Size: 249,7 KB / Downloads: 266)
.xml   ScpDsxService.log.xml (Size: 37,92 KB / Downloads: 196)
Intel Core i5-4690k @4.5ghz
Samsung 16GB DDR3 @2000mhz
GeForce GTX 680 4GB
Windows 7 x64
Reply
#40
(08-10-2015, 05:36 AM)JohnLoyd1 Wrote: So very glad I don't have to use a thread that's 471 pages to talk about my feelings and problems anymore! Especially since they're all so new and relevant with the reboot!!!! Loving what you've done with Tools! Just trying to make it work nicely now since I probably definitely was the one to cause the issues in the first place.

I cannot for the life of me make the SCP DS3 service start. I click start service and it reports the error that the dependency is missing or marked for deletion. I cant reinstall the service via elevated command prompt either. Before this happened I also had the BTH 0000000 none issue as well. Ill post my log from my last attempt. I get errors about the PnP installation and errors about starting the service.

Bluetooth IDs:
USB\VID_0A12&PID_0001&REV_0134
USB\VID_0A12&PID_0001

DS3 IDs:
USB\VID_054C&PID_0268&REV_0100
USB\VID_054C&PID_0268

I got the exact same problem...
Reply




Users browsing this thread: 19 Guest(s)