Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shadow of the Colossus weird lines?
#1
Question 
Hey there
I'm new here, and I have a little problem
I emulate shadow of the colossus with gsdx 10 and I get this
http://i.imgur.com/N6k68QO.jpg
I'm getting 60 fps but those damn lines everytime I move the camera
I'm using hardware mode, in softwarde mode the game goes pretty slow
what can I do?


Attached Files
.jpg   wtfpls.jpg (Size: 117,55 KB / Downloads: 89)

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(04-02-2015, 10:34 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
Intel Core i5 3230M (2600 MHz - 3200 MHz)
AMD Radeon HD 8850M
8GB RAM
Windows 8.1
PCSX 1.2.1
*snip* these settings
http://i.imgur.com/hGlcD8i.jpg
Playing iso roms
shadow of the colossus

any help?
#4
Reset all your settings to default. 99% of youtube guides have really broken settings.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#5
(04-02-2015, 10:45 PM)bananabass Wrote: Playing iso roms
shadow of the colossus

any help?

Honestly, this sounds like you downloaded the ISO. But since I don't want to assume, do default settings.
Moe: [to Homer] And I'm pulling your favorite song out of the jukebox.
Homer: "It's Raining Men"?!
Moe: Yeah, not no more, it ain't. [throws the record out the window which lands into Smithers' car]
Smithers: Ow! [looks at the record] Ohhh.

what would ;e; do
#6
(04-02-2015, 10:56 PM)Blyss Sarania Wrote: Reset all your settings to default. 99% of youtube guides have really broken settings.

those settings have worked good with other games, and I just reseted them and I can't even run the shadow of the colossus iso anymore

any other suggestion?
#7
(04-02-2015, 11:05 PM)bananabass Wrote: those settings have worked good with other games, and I just reseted them and I can't even run the shadow of the colossus iso anymore

any other suggestion?

I don't think your laptop is sufficient enough to run it at playable settings; Shadow of the Colossus is demanding as hell. i5 desktop models can struggle with it.
Moe: [to Homer] And I'm pulling your favorite song out of the jukebox.
Homer: "It's Raining Men"?!
Moe: Yeah, not no more, it ain't. [throws the record out the window which lands into Smithers' car]
Smithers: Ow! [looks at the record] Ohhh.

what would ;e; do
#8
(04-02-2015, 11:06 PM)Marge Simpson Wrote: I don't think your laptop is sufficient enough to run it at playable settings; Shadow of the Colossus is demanding as hell. i5 desktop models can struggle with it.

the deal is that I get 60 fps and I can play, but those damn lines appear everywhere I look!
#9
(04-02-2015, 11:16 PM)bananabass Wrote: the deal is that I get 60 fps and I can play, but those damn lines appear everywhere I look!

Native resolution?
Moe: [to Homer] And I'm pulling your favorite song out of the jukebox.
Homer: "It's Raining Men"?!
Moe: Yeah, not no more, it ain't. [throws the record out the window which lands into Smithers' car]
Smithers: Ow! [looks at the record] Ohhh.

what would ;e; do
#10
Juste had a look at the crappy tutorial.
If you followed it, you have nothing to do here.
We don't support piracy
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)