Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siren 2 [SCPS 15106] (J)
#1
status=5;
version=1.1.0;
console=PS2;
crc=626552eb;
img_t=empty;
img_f=empty;
wikiurl=Link;
Code:
empty
_____
Intel Core i7-5820K/16GB DDR4/GeForce GTX 960/MSI X99A Gaming 7 motherboard
...some of my PS2 games videos...
Reply

Sponsored links

#2
PC Specs:

CPU: Intel Core2 Duo E8500 @ 3.16Ghz
GPU: Nvidia GTS 250 512MB

Build Description: PCSX2 28 01 2013 1.1.0 r5541- Windows
GSdx 5464 SSE41
LilyPad 0.11.0 5403
cdvdGigaherz 0.8.0 5403
USBnull Driver 0.7.0 5484
SPU2-X 2.0.0 5478
DEV9null Driver 0.5.0 5403
FWnull Driver 0.7.0 5484
USA v01.60(07/02/2002) Console
DC and MTGS | VU1Rec and VU0Rec | rCache 0 | Console 1 | Patches 0

EE/VU Clamp modes: Normal/Normal
EE/VU Rounding: Chop/Chop

Speedhacks Used:

N/A

Gamefixes Used:

N/A

Amount of testing done (little/medium/much/completed-game): medium

Comments:

Can be considered playable... with display errors.

Bugs:

Some garbage spiked polygons pop-in regularly...
Res > than native give some vertical lines on everything.

Status
Playable


Attached Files Thumbnail(s)
   
_____
Intel Core i7-5820K/16GB DDR4/GeForce GTX 960/MSI X99A Gaming 7 motherboard
...some of my PS2 games videos...
Reply
#3
This game should be fine with the XGKick Hack Gamefix enabled according to a user. Should now be autoenabled from r5609 onwards.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#4
Hmmm...
As far as I can tell, both spikes & lines are still there when manualy enabling the XGKick hack in r5604...Huh


Attached Files Thumbnail(s)
   
_____
Intel Core i7-5820K/16GB DDR4/GeForce GTX 960/MSI X99A Gaming 7 motherboard
...some of my PS2 games videos...
Reply
#5
Hmm :/ can you try playing with clamps and stuff too?

Oh make sure you have the latest version too as the buildbot was broken so a too old one was available Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#6
Strange...
Just got the 5613 from the buildbot, enabled the automatic fix, tried with default & full clamping mode... no change...
The black spikes are still there, even when software rendering is used (see screenshot)...

Are we talking about the same bug here? Mine are garbage poly/spikes appearing when walking around in the prologue & first scenes of the game...


Attached Files Thumbnail(s)
   
_____
Intel Core i7-5820K/16GB DDR4/GeForce GTX 960/MSI X99A Gaming 7 motherboard
...some of my PS2 games videos...
Reply
#7
@Parotaku for reference what is a "garbage poly/spike"? is it like something that hasn't rendered or displayed properly?
Reply
#8
(04-11-2013, 07:36 PM)Scootaloo Wrote: @Parotaku for reference what is a "garbage poly/spike"? is it like something that hasn't rendered or displayed properly?

yes it is, usually its a polygon that gets stretched across the screen, it is referred to as "SPS" (Spikey Polygon Syndrome), coined by us ofc Tongue

Paro: hmm a guy on the google issues list said it helped.. https://code.google.com/p/pcsx2/issues/d...%20Summary
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#9
Guy on GoogleCode Wrote:there is still slight polygons spike when u move camera around but only for second during start of movement,then it disappears!
I see... So it was completely spicky before and now it's just slightly spicky... Tongue
Well... I guess the 'completely spicky' state was already fixed some time ago because I didn't have it recently... (even with XGKick off)

I'll go & try to make a blockdump for the devs then, if they want to have a look at these remaining spikes...Rolleyes
_____
Intel Core i7-5820K/16GB DDR4/GeForce GTX 960/MSI X99A Gaming 7 motherboard
...some of my PS2 games videos...
Reply
#10
cool thanks Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)