Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Socom 2/Issue] Number/Letter Textures Show As Sqaures
#1
I'm currently having the issue in the top right corner of this screenshot: [Image: YWT2Uzg.png]

It's SUPPOSE to say: Range: <range number> but that comes up instead, and also comes up anytime it requests those numbers as well. I've attempted all recommended changes:

Code:
EE Cyclerate 3, VU Cycle Stealing 3, everything in speedhacks page enabled, Delay VIF1 Stalls (automatically applied by (...)

As well as trying ZeroGS GFX plugin and different GSDX settings I've also attempted all default values as well. It seems like its not a problem with the graphical renderer as both of them do the same thing in Software or hardware mode. Nothing seems to change anything.

I'm also experiencing graphical artifact flickers (that show as big green blocks) over my cross hairs occasionally as well.

Although the PCSX2 video is using an old version I see that it displays exactly what I want it to display perfectly fine here:
https://www.youtube.com/watch?v=i-I8GjNp...lpage#t=75
If anybody could help me out I'd really appreciate it. I can provide any screenshots of my current settings if anything is unclear.
Reply

Sponsored links

#2
try fiddling with the hardware hacks, you might find something useful.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#3
(04-12-2015, 02:42 AM)Maliceubx Wrote:
Code:
EE Cyclerate 3, VU Cycle Stealing 3, everything in speedhacks page enabled, Delay VIF1 Stalls (automatically applied by (...)

Disable those slider speedhacks first. It is in the first point highly questionable that EE->3 and VU-> give best results at all. Then they can always lead to bugs.


Additionally try setting Clamping modes to Full + preserve sign.


Please provide the full emulog after you observed the problem.
Reply
#4
Quote:try fiddling with the hardware hacks, you might find something useful.

I tried all the HW hacks - none of them changed the problem at all.

(04-12-2015, 09:39 AM)willkuer Wrote: Disable those slider speedhacks first. It is in the first point highly questionable that EE->3 and VU-> give best results at all. Then they can always lead to bugs.


Additionally try setting Clamping modes to Full + preserve sign.


Please provide the full emulog after you observed the problem.

I've tried everything you've suggested, nothing has changed.

Here is my log (Hope its the full one):
Code:
PCSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb  3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
    Operating System =  Microsoft Windows 7  Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
    Physical RAM     =  8163 MB
    CPU name         =  Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
    Vendor/Model     =  GenuineIntel (stepping 07)
    CPU speed        =  3.291 ghz (4 logical threads)
    x86PType         =  Standard OEM
    x86Flags         =  bfebfbff 1f9ae3bf
    x86EFlags        =  28100000

x86 Features Detected:
    MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
    Binding   GS: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\gsdx32-sse4-r5875.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
    Binding  PAD: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\lilypad-r5875.dll
    Binding SPU2: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\spu2-x-r5875.dll
    Binding CDVD: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\cdvdGigaherz.dll
    Binding  USB: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\USBnull.dll
    Binding   FW: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\FWnull.dll
    Binding DEV9: E:\Program Files (x86)\PCSX2 1.2.1\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9655 games on record (loaded in 130ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
    Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
    Init PAD
    Init SPU2
    Init CDVD
    Init USB
    Init FW
    Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
    Opening GS
    Opening PAD
    Opening SPU2
    Opening CDVD
isoFile open ok: E:\Users\Admin\Desktop\SOCOM II - U.S. Navy SEALs (USA).iso
    Image type  = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2139040 sectors)
    Opening USB
    Opening FW
    Opening DEV9
McdSlot 0: E:\Users\Admin\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: E:\Users\Admin\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Bios Found: USA     v02.20(10/02/2006)  Console
    BIOS rom1 module not found, skipping...
    BIOS rom2 module not found, skipping...
    BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 68.92 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_972.75;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.02
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SCUS_972.75;1) Game CRC = 0x0F6FC6CF, EntryPoint = 0x00180008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_972.75;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.02
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(GameDB) Enabled Gamefix: EETimingHack
(GameDB) Enabled Gamefix: VIF1StallHack
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Reply
#5
Try giving the latest development builds a shot.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#6
can you please try to set vu0/1 to superVU?

If that doesn't help what happens if you set all components to interpreter and not to recompiler? (will be slow as hell...)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)