Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Solved] Tekken Tag Tournament doesn't boot [NTSC-U]
#1
Hi, I am not sure if I should make a bug report or not since I have found a closed thread saying this issue has been fixed but not sure why the game doesn't boot for me.

I am using the latest official build 1.4.0

When I try to load Tekken Tag tournament [NTSC - U], nothing boots up.
I have both EE/IOP and VUs as default settings.
I'm using DirectX11 tested both Software and Hardware mode,
using gdsx32-sse2 1.0.0 (default plugins comes with 1.4.0) also tested with the rest of the plugins that comes with the emulator but the gsnulldriver.

Also tested with the official version 1.0.0 as well as pcsx2-v1.3.1-469-gc3dc518-windows-x86

Basically nothing works and everytime I run it nothing boots up and I can see this lopping in the log:

open fail name ¥IRX¥SIO2MAN.IRX;1
loadmodule: id -203, ret 0
loadmodule: fname cdrom:¥IRX¥SIO2MAN.IRX;1 args 0 arg

So I am not sure if this is a bug since it is said working on the wiki page.
I hope someone can help me.

Thanks.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(05-07-2017, 07:33 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Most of the info are in my post, but as for the missing info, I am using Windows 10 and I am playing using an ISO. 
Have to check what is my CPU and GPU.

Anyway, I have solved by issue! It was the ISO. I believe my ISO was damage / broken.
I got a working ISO and the game runs fine Laugh

I guess this error message are most likely an error to the ISO file?

open fail name ¥IRX¥SIO2MAN.IRX;1
loadmodule: id -203, ret 0
loadmodule: fname cdrom:¥IRX¥SIO2MAN.IRX;1 args 0 arg

Is there a way to tell if your ISO is broken or not?
Reply
#4
if you get errors when making it, it won't work most of the time.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)