Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sphinx and the cursed Mummy
#1
My Sphinx game gets stuck when I try to load into a new game. I get to the menus and then hit New Game. Then it freezes.

I have an i7 1st gen
12 gb ram
gtx 470
Windows 7

[Image: x7do8.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
I have an i7 930, Galaxy gtx 470, 12gb corsair xms3 1600, windows 7

1.0.0 r5350

Im using all the defaults I believe preset 1

Sphinx and the cursed mummy. from iso have the disc readily available too.
Reply
#4
tried software mode ?
can you post the emulog.txt after you get a crash ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
Hmm,the last time I tried this game,it was working fine(didn't do mush testing because it was running too slow on my pc)
Reply
#6
It's not so much a crash, as it just hangs at the point where I put the screenshot.

Emulog -> file
Reply
#7
Try starting the game with Linuzappz ISO.
1.Config=>Plugins/BIOS Selector=>Plugins=>CDVD=>Linuzappz ISO=>Apply=>Configure=>in the left of "Select Iso" button,delete everything(if it point to something)and hit the okeis
2.CDVD=>Plugin
3.System=Boot CDVD (Fast)
4.A dialog will appear asking you to choose the game...choose it and hit ok(or double click on the image)
Reply
#8
I followed your directions and it does the same thing except slower.
Reply
#9
Can you try the build from this link and see if it still hangs? (if it raises an assert, hit ignore)

http://forums.pcsx2.net/Thread-Bug-Repor...#pid254276
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#10
When I run that in both normal and as admin I get the system error.

The program can't start because w32pthreads.v4-dev.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

I'll see if I can't figure this out, but you guys might know what the problem is.

Edit: I moved it into my C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0 folder next to the r5350 build and still get that error.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)