Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider-Man Web Of Shadows Question
#1
Good day

I'm trying to run Spider-Man Web Of Shadows (pal) (SLES-55372).

First off my problem. I've Kept everything stack, except the Graphics plugin:
[Image: 1ps2.jpg]

when I run Spidey it gives me this graphic error:
[Image: 2ps2.jpg]
yip it display the top halve of the screen, but not the bottom halve. I suspect it's got something todo with my settings. Works if I use software rendering. Any ideas how to fix it?

My System specs:
http://www.techpowerup.com/gpuz/f6r7b/ Graphics card (Nvidia Geforce GT 240)

CPU: [Image: 1617339.png]

PCSX2 using Latest SVN
Reply

Sponsored links

#2
Try with a (Software) renderer in GSdx.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
(03-09-2011, 04:30 AM)te_lanus Wrote: Good day

I'm trying to run Spider-Man Web Of Shadows (pal) (SLES-55372).

First off my problem. I've Kept everything stack, except the Graphics plugin:
[Image: 1ps2.jpg]

when I run Spidey it gives me this graphic error:
[Image: 2ps2.jpg]
yip it display the top halve of the screen, but not the bottom halve. I suspect it's got something todo with my settings. Works if I use software rendering. Any ideas how to fix it?


My System specs:
http://www.techpowerup.com/gpuz/f6r7b/ Graphics card (Nvidia Geforce GT 240)

CPU: [Image: 1617339.png]

PCSX2 using Latest SVN

how much fps u r gettin
Reply
#4
Don't revive an old thread...

And what you're asking is off-topic...

*warned
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)