Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Star Ocean 3: Black Screen after Schweimer fight
#1
Star Ocean 3 black screens after the Schweimer fight. 

In the log this is posted repeatedly.
(EE pc:0013A058) TLB Miss, addr=0x4 [load]


I have no clue what is going on.
Reply

Sponsored links

#2
settings?
are you using cheats?
iso or disc?
PCSX2 version?
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#3
I am not using cheats, and making use of my ISO. 
PCSX2 1.2.1
And which settings should I post?
Reply
#4
all of them .
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#5
Update: Fixed
It was apparently an issue with the ISO itself. So I made another using my disc.
And now it works without any issues.
Reply
#6
Black screen has returned in Disc 2 when zoning out of Suferio village as well as fighting any enemies in Sanmite Steps although enemies from other zones are ok. 
I have tried disabling speedhacks and changing video settings without any success. 

And swapping to various ISO's I have made from the game disc to test for any errors within each of them hasn't made any improvements.


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 2,89 KB / Downloads: 53)
Reply
#7
try loading from memcard instead of using savestates, try disabling speedhacks.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#8
Thank you so much loading from a memcard worked. 
Just curious though any idea why that is?
Reply
#9
corrupted savestate.
eùulog Wrote:MTVU speedhack is enabled, saved states may not be stable
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)