Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEKKEN 5
#1
Hey im testing a beta
PCSX2 0.9.7 SVN R1998 and
PCSX2 0.9.7 SVN R2114
Id like to report that Tekken 5 is not working with these builds
The Game goes through the Starblade game intro and then it goes to loading Memory Card then PCSX2 crashes with a Runtime error

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pcsx2 0.9.7 r2114.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4aee8f70
Fault Module Name: MSVCR90.dll
Fault Module Version: 9.0.30729.4926
Fault Module Timestamp: 4a1743c1
Exception Code: 40000015
Exception Offset: 0005bb47
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 3081
Additional Information 1: ee35
Additional Information 2: ee354f93c6224ffd6217345f268a11bd
Additional Information 3: 20b4
Additional Information 4: 20b4939b3c66f8a61a7ca14516b2c8d2

Plays on 0.9.6 builds r1888
ROG Asus G74S laptop
Intel core i7 2670QM @2.2(3.1ghz turbo) Nvidia 3gig GTX560m 8 gigs DDr5 Blue-Ray Burner windows7 64 bit
[Image: r1gyld.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
Disable the "Skip BIOS Hack" if you have it enabled, the game works.

BTW, Those are not exactly betas, more like pre-alphas and old ones at that Tongue
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
Thanks Shadowlady... I cant wait to try the Release 0.9.7 cos its looking Sweet Smile
ROG Asus G74S laptop
Intel core i7 2670QM @2.2(3.1ghz turbo) Nvidia 3gig GTX560m 8 gigs DDr5 Blue-Ray Burner windows7 64 bit
[Image: r1gyld.jpg]
Reply
#4
i got the problem same as like that one but it freezes after the loading screen with mini game.no dialog box appear regarding"checking memcard".it just hang after the mini game with a black screen......i am using pcsx2 r1888




CAN ANYONE HELP!!!!!!!!
Reply
#5
Disable the "Skip BIOS Hack" worked for me, and yes it went black after checking for mem card. Now it works fine
ROG Asus G74S laptop
Intel core i7 2670QM @2.2(3.1ghz turbo) Nvidia 3gig GTX560m 8 gigs DDr5 Blue-Ray Burner windows7 64 bit
[Image: r1gyld.jpg]
Reply
#6
heyy man i solved that problem now.
i solved it by changing bios from europe 2004 version to usa 2002 version
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)