Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TMNT bug?
#1
I'm playing the PAL version of Teenage Mutant Ninja Turtles emulator version r1888 GSDX 1873 Hardware. When you start the game in the menu is freezer with an image of the city but not showing the option to starting game. In the compatibility list given as the game playable.
Amd Phenom II x3 2.8 overc. 3.0 GHz, 4 gb ddr2 667, Geforce 9600 GT 1 Gb DDr3, Windows Seven 64 bits

Sponsored links

#2
Which one of the 3? 1 was tested with 0.9.2 so it could be broken since then.
[Image: newsig.jpg]
#3
(03-02-2010, 04:28 PM)Bositman Wrote: Which one of the 3? 1 was tested with 0.9.2 so it could be broken since then.

TMNT 1.
Probably the same game is buggy.
Amd Phenom II x3 2.8 overc. 3.0 GHz, 4 gb ddr2 667, Geforce 9600 GT 1 Gb DDr3, Windows Seven 64 bits
#4
Using the Software GSDX can go through the menu but it's time to play back with the hardware but the life bar of the character is behind the image. Placing the software resolves but too slow.
I think it has no solution for this problem.
Amd Phenom II x3 2.8 overc. 3.0 GHz, 4 gb ddr2 667, Geforce 9600 GT 1 Gb DDr3, Windows Seven 64 bits
#5
The issue still remains present on v1.4. Only software rendering works. Developers, please make this game work well on hardware too. The game has amazing graphics.

http://www.ign.com/articles/2007/03/21/tmnt-review-3
#6
The most recent post in this thread is more than 8 months old. Please create a new thread and refrain from posting in threads older than 8 months in the future. Please also review the forum rules. Thank you.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)