Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TXR0 problem : sound glitches with SPU2-x?
#1
I was wondering because other people that tested didn't seem to encounter any issues...
On my computer the game runs perfectly fine, it's just that the sound glitches out and the music only plays on one channel (right on mine) and sometimes the car engine sounds randomly disappear unless you change your camera view.
Using zero spu will not cause this issue but the sound crackles/stutter so much.
This also happens with other older genki racing games such as wangan midnight.

Any possible solution?

(I use pcsx 1.2.1, tried 3 versions of spu-x plugin if that helps)
Reply

Sponsored links

#2
What are your PC specs?
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#3
Are you using any non-default settings
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#4
(01-04-2015, 02:51 PM)KeyToTruth12 Wrote: What are your PC specs?
Win 7 64bit
Intel® Core™ i3-2120 @ 3.30GHz
8 GB RAM
Geforce 680 GTX

(01-04-2015, 02:54 PM)ssakash Wrote: Are you using any non-default settings
you mean the one on emulation settings? all default, the only plugins stuff I changed are GSDX and pad related plugins.
Reply
#5
What are your EE% and GS% readings during those sound issues?
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#6
(01-04-2015, 04:38 PM)KeyToTruth12 Wrote: What are your EE% and GS% readings during those sound issues?

The game actually runs perfectly fine, no slowdowns, solid at 60 fps, it's just the sound that's having issues.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)