Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tales of Abyss problem
#1
Hi all, this is my pc:

cpu: e8400 3.0ghz
ram: 2x2 2gb 800mhz corsair
gpu: gtx 460 764mb
soundcard: asus xonar dx
motherboard: asus p5kpl
os: windows 7 64bit

For most of the game i have 60 fps and is perfect but in big city or other big place the game start to slowdown a bit even if my fps dont go under 50...

What can i do for fix this problem? i added my setting here

P.S. Sorry for my english Sad


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply

Sponsored links

#2
That's just your plugin settings, you forgot your PCSX2 settings.

What do the EE/GS% numbers in the game window say when you get those slowdowns?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
(11-15-2010, 06:52 AM)Shadow Lady Wrote: That's just your plugin settings, you forgot your PCSX2 settings.

What do the EE/GS% numbers in the game window say when you get those slowdowns?

When i get slowdowns EE never go under 90% and GS never go above 40%

Here my other setting, im using the 0.9.7 (r3878) beta



Attached Files Thumbnail(s)
                   
Reply
#4
you could try putting speed hacks on and putting vu cycle stealing up a notch, see if that helps. Other than that, it's going to be overclocking your cpu
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#5
Ok i tryed this setting and now the game work perfectly, thank you!





Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)