Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Texture Problem on My Gtx 580 Phantom 3GB
#1
Hello, I encounter a problem on Dragon Ball Z Budokai 3 [SLES_533.46;1] (I have not tested other games) instead of a long discourses video I made on youtube, just to tell you that it is the same configuration, and the same SVN version I tested with the newest and the result, and the same since I got my GTX 580 Phantom 3gb sacada the games and pixel bug (see video)

GTX 460 No Problem: http://www.youtube.com/watch?v=PhEFaIT-JW4
GTX 580 3 GB Phantom: Big Problem, Lag + Graphics Problem : http://www.youtube.com/watch?v=9_iwr3Q2ezc

I tested the other pc games and no worries, and the emulator dolphin (Wii / gcc) and no problem, Crysis 2 , Gta 4 etc... No Problem , I think the problem just pcsx2


Sorry for my bad english google translation user :s

EDIT 05/13/2011 :

News Vidéo For More Detail : https://www.youtube.com/watch?v=9_iwr3Q2ezc

EDIT : 11/12/2011 :

ExclThe Problem is resolved with Pcsx2 SVN 4980 Laugh
Video => http://www.youtube.com/watch?v=zvSWOLTKjZU


Reply

Sponsored links

#2
1 - svn versions aren't supported. Try latest offcial beta instead.
2 - this is not a valid bug report.

moved to general discussion
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Last Beta Public not resolve my problem
Reply
#4
This is no normal emulation glitch.
I'd assume your vga card is bad.
Reply
#5
but all any game pc or emulator no problem :/ just pcsx2 problem
Reply
#6
is it SLI? (although the 590 should be so, that 3GB VRAM points to it) if so, try disabling the support to SLI on your video driver before playing PCSX2.

Anyway, if the game works with another card from the same manufacturer, the problem should be seek in the video driver.

Better yet, give one that video card to the devs so they can look that problem for you Smile OK, just joking, but you get the idea.
Imagination is where we are truly real
Reply
#7
no SLI just one card => https://www.materiel.net/carte-graphique...64350.html
Reply
#8
do you have the same problem in software mode ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
software mode directx11 no problem ( lag but no problem texture )
Reply
#10
The card has an SLI configuration on board. It's one card but with 2 chips (and all the problems that come with that Tongue2)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)