Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Urbz, Sims In The City Gray screen when loading
#1
I'm Italian and I have to use Google translator to communicate with you and understand, please, write without slang where possible.

Hi, if I had to present before sorry , I will ...

My problem as that of some other players is the gray screen when loading the game , I consulted the Compatibility List , and the game should be playable but as suggested in other threads I put all the default settings but nothing , I enabled the Gamefix " skip MPEG Hack " but nothing . Some good soul can give me a hand ? The Log and the pictures put them on request .

Thanks for your patience.

Simone Melli .
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Try using the latest development builds from here and check whether the issue has been resolved. (make sure to use it's default settings)
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#4
CPU: Intel Core CPU @ 2.50GHz i7-4710HQ
OS: Windows 8.1 64-bit
INTEGRATED: Intel HD Graphics 4600
DEDICATED: AMD Radeon R9 M295X
RAM: 16 GB

and

Emulator: pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86

All settings are set to default and play ISO

Thanks to the availability.

Simone Melli
Reply
#5
care to post the emulog.txt content ?
you'll find it in my documents\pcsx2\logs or in pcsx2 main folder\logs
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
Okay this?

PCSX2 1.3.1-20150510103923 - compiled on May 10 2015
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft (build 9200), 64-bit
Physical RAM = 16269 MB
CPU name = Intel® Core™ i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 03)
CPU speed = 2.497 ghz (8 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 7ffafbbf
x86EFlags = 2c100000

x86 Features Detected:
SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX.. FMA

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\GSdx32-AVX2.dll
Windows 6.2.9200
Binding PAD: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\LilyPad (3).dll
Binding SPU2: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\SPU2-X.dll
Binding CDVD: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\USBnull.dll
Binding FW: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: D:\App\Emulatori\PS2\pcsx2-v1.3.1-262-g51ed3e6-windows-x86\plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9677 games on record (loaded in 180ms)
Reply
#7
OK. Same, but after getting the error, please.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#8
As said, the game starts! Maybe I changed some settings in GSDx

Thanks anyway.

Simone Melli.
Reply
#9
try pressing F9 and check whether it get backs to normal state.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)