Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Warriors game Please!!! Help im going crazy
#1
Hi, i have the Pcsx2 0.9.6 and for what i see in tutorials my configs are good, i think the game runs but the only problem is that when i run it, nothing shows... It runs i think... but the screen stays black =/ HelpWacko

Sponsored links

#2
Try the newest beta and the newest plugins. Perhaps this fixes your game.
Rejoice, they say. Color is back.
#3
Im now going crazy trying to know how to do the things right with the beta u gave me, its there other way ? I need to play that game Sad The 0.9.6 just stays black screen im very confused please help
#4
(02-19-2010, 12:47 AM)mp3 Wrote: Im now going crazy trying to know how to do the things right with the beta u gave me
[...]

What exactly is your problem with the beta? The Interface is build up the same way as 0.9.6., if I'm right. So please be a little more precise.
Rejoice, they say. Color is back.
#5
All ways i try to open it, it says to insert a Game of PS2 or it keeps reading in the console-> iso readblock - numbers.... always.


PS- It doesnt stays black this time =)
#6
try a different CDVDROM plugin
I'm inactive on this, dedicating most of my time to osu!
#7
Happens the same thing but when opening its like slow motion, Please!! im desesperated to play The Warriors cmon people a solution Sad
#8
(02-19-2010, 11:56 PM)mp3 Wrote: All ways i try to open it, it says to insert a Game of PS2 or it keeps reading in the console-> iso readblock - numbers.... always.


PS- It doesnt stays black this time =)

This usually means you chose the wrong ISO file or the small image file inside the disc content. If you're trying to run the game from the original disc use the Gigaherz cdvd plugin, if you're trying to run an ISO file make sure it isn't mounted anywhere else.

What is your PC specs? What is your current settings? What is slow motion? What kind of errors you get? Please provide ANY info so we can help better.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#9
Im trying to run an Iso but it goes to the menu: Browser
Configs...

=/ the consoles says this:

PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 3
x86Family = Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz
CPU speed = 3.002 Ghz
Cores = 1 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000649d
x86EFlags = 20000000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Not Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Bios Version 2.0
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
Error loading
Resetting...
Ready
Bios Version 2.0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
read error 0
detected blocksize = 2352
isoOpen: D:\Utorrent\Incoming\The Warriors (NTSC) PS2\THEWARRIORS (Ntsc) PS2.MDS ok
offset = 0
blockofs = 0
blocksize = 2352
blocks = 1
type = 3
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0x0
No accelerated IMDCT transform found
isoReadBlock: 16 > 1
Boot Error > SYSTEM.CNF not found
Running the PS2 BIOS...
# Initialize memory (rev:3.70, ctm:393Mhz, cpuclk:295Mhz detected)
# Total accessable memory size: 32 MB (B:2:8:0) (370:2:7c30)
# TLB spad=0 kernel=1:12 default=13:30 extended=31:38
# Initialize Start.
PAL Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 50.0 fps
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Feb 6 2003 08:38:48
CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2004-0614, 32M

# Restart Without Memory Clear.
NTSC Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
PAL Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 50.0 fps
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
# Restart Without Memory Clear.
NTSC Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
PAL Display Mode Initialized.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 50.0 fps
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
REGION PARAMS = Oceania EEengEE
#10
(02-20-2010, 08:29 PM)mp3 Wrote: isoOpen: D:\Utorrent\Incoming\The Warriors (NTSC) PS2\THEWARRIORS (Ntsc) PS2.MDS ok

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)