Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Theres something weird with my game!
#1
Okay so i have the North american version of Jak 3.

i ripped the image with dvd decrypter and it plays. the fact of the matter is... even though its north amercian verison, The game is playing in japanense!.

This also happens when i just boot the game from the DVD itself. im wondering if this is from a DISC based error of the image (Scratching perhaps?) or if its PCSX2 not likeing this version of Jak 3.

im useing 0.9.8 r4600 (the one downloadable on the main site).

Thank you
CPU: i5-3570k @ 4.5ghz http://valid.canardpc.com/2607863
MOBO: Asrock Z75 Pro 3
RAM: 2x4GB G.Skill RipJaw X 1333mhz DDR3 ram.
GPU : Sapphire Radeon HD 7850 @ 1200/1450 clocks http://www.techpowerup.com/gpuz/kasmr/

[Image: 57b2818f7d1b5841.png]
Reply

Sponsored links

#2
Try using System->Boot CDVD (full). If that does not work, set CDVD to no disc, boot in the BIOS and change the language there
[Image: newsig.jpg]
Reply
#3
(09-13-2011, 04:01 PM)Bositman Wrote: Try using System->Boot CDVD (full). If that does not work, set CDVD to no disc, boot in the BIOS and change the language there

Well apparently all i needed to do was Change the Game language from inside the game. Idk whats up with the Jak & Daxter series but it makes me have to manually change language. Oh well Tongue
CPU: i5-3570k @ 4.5ghz http://valid.canardpc.com/2607863
MOBO: Asrock Z75 Pro 3
RAM: 2x4GB G.Skill RipJaw X 1333mhz DDR3 ram.
GPU : Sapphire Radeon HD 7850 @ 1200/1450 clocks http://www.techpowerup.com/gpuz/kasmr/

[Image: 57b2818f7d1b5841.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)