Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TimeSplitters: Future Perfect Screen Bug
#1
I've been playing a bit of TS:FP (from the actual PS2 disc) on emulator recently and I've encountered a bug which i cannot get past. When i am at the robot research facility, and controlling the massive robot, i can't see. I've tried it on software mode, to no avail. It also happened at the crane part, but that wasn't so hard to do blind.

http://imgur.com/qbd19zX

Specs:
AMD FX-6300 3.5GHz 6-Core Processor
MSI 760GMA-P34(FX) Micro ATX AM3+ Motherboard
PNY XLR8 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory
XFX Radeon HD 7970 3GB Video Card

Used on PCSX2 1.2.1
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(11-29-2014, 05:16 PM)TIDG3Y Wrote: Ive been playing a bit of TS:FP on emulator recently and ive encountered a bug which i cannot get past. When i am at the robot research facility, and controlling the massive robot, i can't see. I've tried it on software mode, to no avail. It also happened at the crane part, but that wasnt so hard to do blind.

http://imgur.com/qbd19zX

try edge antialiasing in sw mode.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#4
(11-29-2014, 05:39 PM)s.sakash Wrote: try edge antialiasing in sw mode.

How do i do that?
Reply
#5
(11-29-2014, 05:27 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

ive updated it to include all these. Can you help now?
Reply
#6
tried setting skipdraw hack to 1 ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
Are you using MTVU? If so, turn it off. It breaks this game. http://forums.pcsx2.net/Thread-LIST-Game...-with-MTVU
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)