Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Venus and Braves freezes at opening
#1
I am using 0.9.7 and my computer should have no problem running the game (I got other games running) but when I load venus and braves it freezes at the opening. Any help would be appreciated.

Sponsored links

#2
Try creating a video skip patch for it. Follow the guides in the first post of this thread to learn how to make one: http://forums.pcsx2.net/Thread-Post-your...tches-here
[Image: newsig.jpg]
#3
can you please post the emulog.txt ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#4
Here is my emulog txt:

HLE Warning: ELF does not have a path!!


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7600
ATI Radeon HD 4800 Series (8.17.10.1043)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Allocating memory for the PS2 virtual machine...
Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
detected blocksize = 2048
isoOpen(DVD): C:\Users\[Co2ky][PS2DVD]Venus.and.Braves.JAP-DPLAYER\vab\vab.ISO ok.
The iso has 1814928 blocks (size 2048).
The iso offset is 0, and the block offset is 24.
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1814928 sectors)
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Program Files\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Program Files\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Version 1.60
Load Bios Warning: rom1 module not found, skipping... (this is not an error)
Load Bios Warning: rom2 module not found, skipping... (this is not an error)
Load Bios Warning: erom module not found, skipping... (this is not an error)
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPS_251.96;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.30
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
Initializing Elf: 4630808 bytes
ELF (cdrom0:\SLPS_251.96;1) CRC=0x1CAC8A56, EntryPoint=0x00100008
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPS_251.96;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.30
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.

I will try the patch later and see if it works. Again thanks for all the help.
#5
Quote:isoOpen(DVD): C:\Users\[Co2ky][PS2DVD]Venus.and.Braves.JAP-DPLAYER\vab\vab.ISO ok.

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)