Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Video Setup Help
#1
help me, my emulator does not set the video that he well ta

[Image: xdvark.png]


and windows 7 and does not appear in the config DX10

Sponsored links

#2
Have you updated to DX11 ?
AMD Phenom II X4 975 BE OC 4.0 GHz, Corsair Hydro H70
AMD Radeon HD 6990 OC, Accelero Twin Turbo
ASUS Crosshair V Formula 990FX
OCZ Revodrive 3 X2 240 Gb
16 Gb G.Skill 1833 MHz

23 PS2's
#3
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#4
[Image: 359cv21.png]
#5
what is your gpu ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#6
I can play more fps is dry 15 to 25, when he took over before the DX10 setting the fps was about 30 to 39 and I use Express Chipset Family 512 MB of video

I am Brazilian and I saw this video, I even downloaded *snip*
#7
what you downloaded is illegal.
take the bios from your own PS2 and read our forum rules.
closed & warned for piracy.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)