Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virtual On: Marz Issue
#1
Well, hello. I've been trying to play this game (Virtual On: Marz) with the emulator, but any time I start playing in any game mode (the combat starts) the controls stop working and the last action performed with it spams eternally... the last sound effect keeps looping forever, the NPCs keep moving by themselves without any problem though, and the console displays and spams the message: "drvsts : DMA busy!!" and eventually:
"padman: DMA Busy ID = 6b900202 ret = 1
                SB_STAT = f0000102"

well, that's what I can describe as my problem, any ideas on how to fix this? ._.

Thanks before hand for reading!
PD: I leavethe log too, for more detailed info...


Attached Files
.txt   log.txt (Size: 86,66 KB / Downloads: 23)
Reply

Sponsored links

#2
First can you update to the latest git or stable version ? 1.2.1 Is quite old. See if the problem still persists.

http://buildbot.orphis.net/pcsx2/
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#3
(11-28-2016, 08:02 PM)lightningterror Wrote: First can you update to the latest git or stable version ? 1.2.1 Is quite old. See if the problem still persists.

http://buildbot.orphis.net/pcsx2/

:o awesome! it worked perfectly, thanks!!! (even if I won't be able to know what was exactly the problem and I won't be able to sleep because of that,  at least I'll be able to sped the nights playing, haha Laugh )
Reply
#4
(11-28-2016, 08:02 PM)lightningterror Wrote: First can you update to the latest git or stable version ? 1.2.1 Is quite old. See if the problem still persists.

http://buildbot.orphis.net/pcsx2/
He actually used the even older 0.9.8. Wink
Reply
#5
(11-28-2016, 09:46 PM)FlatOut Wrote: He actually used the even older 0.9.8. Wink

I saw that later when I re checked the log just in case.
Guess the log mentioning 1.2.1 caught my eye first.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)