Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wild Arms 5 battle issue graphic
#1
as seen in the picture

[Image: 9CcvNQZ.jpg]


there are some weird horizontal line in picture even when i use Dx 11 or OpenGL
* i have already tried using wild arms offest HW hack but still can't fix that

is there any solution to that ?
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Graphics Card : AMD Radeon HD 6670
OS : Win 7 Ultimate x64

pcsx2-v1.5.0-dev-2070-g9b0b325-windows-x86

Emulator Settings in SAFE (faster)


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
#4
do software mode and/or ogl renderer solve the issue ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
i test OpenGL hardware still same

and after i test Dx11 and OpenGL Software it is solved...

but the fps never touch 30 when battle in software mode Sad

also when walk in world map very slow if compare to hardware mode

any solution ?
Reply
#6
probably because your CPU is far too weak.
what about setting internal res to native ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
OK after i tested hadwarde mode and changed to native res

the issue is gone now

but the graphics back to ps2 like Sad
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)