Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 10 64-bit (Build 14342.rs1) First Time Setup
#1
When i run the first time setup it gets to a certain point and crashes .-. no clue if its my Operating system or if im just really really dumb

It starts to load the plugins but when it gets to gsdx32-avx.dll it freezes and crashes

Sponsored links

#2
delete it.
your pc won't support it
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
Delete the DLL file or the actual Program .-.
#4
the dll
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
Thanks also game window isnt displaying
#6
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#7
all settings are default and specs are listed on my profile i just deleted most of the 32 bit plugins like i was told

Im attempting to play Ephemeral Fantasia
#8
CPU: Intel Pentium G3258 3.2 GHz (Water-cooled)
RAM: 8GB DDR3 2133MHz
Graphics: AMD Radeon R5 230

For sake of convience

Version 1.4.0 and attempting to play from ISO
#9
(06-11-2016, 11:44 PM)Lividjava Wrote: all settings are default and specs are listed on my profile i just deleted most of the 32 bit plugins like i was told

Im attempting to play Ephemeral Fantasia

'most of' ??

You only had to delete that one plugin that was giving problems at the startup. (And most likely GSdx32-AVX2.dll as well, but no more than that)
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
#10
eee..... well replaced them and its working fine now Close thread?




Users browsing this thread: 1 Guest(s)