Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xenosaga
#1
Wasn't sure where a question of this type belonged so here it is. Under the game compatibility it says Xenosaga Episode I USA is playable under 0.9.6 but I can't even get the game to load past the main menu. After clicking "New Game", it just sits there on a black screen with the radar map open and gameplay time ticking away.

Am I missing a certain plugin or something?
AMD Phenom 9600 Quad-Core
8GB DDR2 1066Mhz
GeForce 8800 GTS 512
Samsung SyncMaster 305t Plus (30" monitor) using 2560x1600 resolution
Reply

Sponsored links

#2
Well , post some screenshots about pcsx2 configuration, plugin configuration. And try the latest beta and plugins here
SPECS:
i7-2630QM
NVIDIA GT540M
500GB SATA
4GB DDR3
Windows 7 Home Premium 64-bit
Windows 7 Professional 64-bit
Windows 8 Pro 64-bit


Acer Aspire 4750G
Reply
#3
Are you using the Linuz Iso plugin? What program did you use to rip the image?

...Or are you running it from the disc?

You see, the Xenosaga Episode 1 disc is a dual-layer disc, and when only one of the layers is being read for whatever reason, the issue rears its ugly head exactly in this fashion. It's come up in several threads before and I've had it happen to me myself.

It's recommended that you rip an image of the disc using something like ImgBurn and run it with the Linuz Iso plugin so this doesn't happen.
For my specs, see my profile.

My YouTube channel
Reply
#4
Already using the latest beta. I'll try using Linuz Iso plugin but yes, I used ImgBurn to rip my DVD.
AMD Phenom 9600 Quad-Core
8GB DDR2 1066Mhz
GeForce 8800 GTS 512
Samsung SyncMaster 305t Plus (30" monitor) using 2560x1600 resolution
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)