Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum
#1
I apoligise if this is in the wrong thread, but I am experiencing a problem with this game at current. I have an MDF and an ISO file of this, the issue I am experiencing is that I can get into the game alright, but after the Konami screen and the one after that, the game causes my PCSX 0.9.7 to stop working and crash.

My computer specs are:

Windows 7 Ultimate 64bit
8GB RAM
1TB HDD
1GB Nvdia GeForce GT 220 video card
Intel Core i7-2600 CPU

Any idea what is going on?
Reply

Sponsored links

#2
1 - try latest 0.9.8
2 - what error do you get in console log ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(05-08-2011, 11:25 AM)jesalvein Wrote: 1 - try latest 0.9.8
2 - what error do you get in console log ?

No error as its a complete crash "Windows has detected the program has stopped working".

Same problem with 0.9.8, starting to think maybe its my ISO...
Reply
#4
could be...
did you try with gigahertz DVD plugin and your original DVD ?

oh, and please post the emulog.txt too
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(05-08-2011, 11:39 AM)Elfykins Wrote: No error as its a complete crash "Windows has detected the program has stopped working".

Same problem with 0.9.8, starting to think maybe its my ISO...

Quote:Loading plugins...
Binding GS : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse4-r4600.dll
Windows 6.1.7600
NVIDIA GeForce GT 220 (8.17.12.7061)
Binding PAD : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
Binding SPU2 : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
Binding CDVD : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdiso-r4600.dll
Binding USB : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : C:\Program Files (x86)\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 8934 games on record (loaded in 177ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7600
NVIDIA GeForce GT 220 (8.17.12.7061)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Sarah\Documents\GameISOSps2\SLUS_20940.iso
Image type = DVD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1015526 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Sarah\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Sarah\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v01.60(07/02/2002) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.40;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_209.40;1) Game CRC = 0x63F6B523, EntryPoint = 0x002790B8
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.40;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC

That is as far as I can get until Windows crashes the program.
Reply
#6
ok, try with the original DVD now. But I doubt it'll change a single thing
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(05-08-2011, 11:56 AM)jesalvein Wrote: ok, try with the original DVD now. But I doubt it'll change a single thing

Yah it didn't change a thing, it seems to be a problem with windows. I can run all my other games perfectly at least.
Reply
#8
I found out the problem, I have to use the FMV skip hack as running with the FMV causes the program to crash, I will play around with my graphics plugins to see if I can find one which doesn't cause crashes
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)