Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
another strange forum error ?
#1
Okey.... WTF is that!!! , i mean that huge space in the thread title Blink


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2
the internet explorer didnt completed the loading/download of the page. use firefox Tongue or reload the page!
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#3
well,i already tried that a lot of times but still getting that same thing.And besides,i cant install firefox,with this crappy hd i have only 113mb free,if i attempt to install firefox then my pc will die for sure Tongue
Reply
#4
if you told me you had 2gb free only i would still say YOU GOT A BIG PROBLEM THERE FRIEND. empty some space in your hdd. try empting the cache of ie also.
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#5
hahah i already tried that,but the only installed game i have is diablo 2,and hell i like that game so much that i actually dont care if i dont have that firefox thing installed
Reply
#6
The hell? Does it always happen in general discussion? Tongue
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
It was just a one time thing, and it is in the second page now.
AMD Athlon II 245 @ 3.55ghz, 9600GT @730mhz 1115mhz, vista sp2 32bit
Reply
#8
haha,well i guess it isnt just me Tongue

EditOhmyMG its on the second page as ckl says its confirmed,is this a bug ?
Reply
#9
Fixed, was some plugin failing.
[Image: newsig.jpg]
Reply
#10
okey if anything else happen i will post it here
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)